Derma peeling

Deze verzorging is perfect voor een vermoeide huid. De AHA’s van de behandeling zorgen voor een milde scheiding van dode en levende cellen en er verschijnen nieuwe cellen. In het masker van de Derma peeling zit vitamine C, dit zorgt ervoor dat de huid er jonger en steviger uit gaat zien, ook de pigmentvlekken gaan vervagen.

 

Na de behandeling ziet de huid er stralender en zichtbaar zuiverder uit. Aanbevolen als intensieve onderhoudsbehandeling een keer per maand.

€77

Beauté aromatique verzorging

Bij deze verzorging wordt er gebruik gemaakt van essentiële oliën. De betoverende geuren van de essentiële oliën verwelkomen u in ons salon en nodigen u uit voor een heerlijke reis naar “schoonheid en rust”. De behandeling is een combinatie van essentiële oliën en de precieze en subtiele bewegingen van de schoonheidsspecialiste. ​ Na behandeling voelt u huid rustiger aan en ziet het gezicht er stralend uit.

€68

Age firming verzorging

Bij deze behandeling worden de diepste rimpels weg gewerkt. Het geheim schuilt in een pen die een regenererend en geconcentreerd serum met dieptewerking in de rimpelgroef aanbrengt. Door de rimpel te masseren vult de vloeistof de rimpelgroef op. Ook wordt een masker aangebracht dat gedurende 10 minuten liftende, modellerende en verstevigende werkstoffen in de huid verspreidt.

Het aantal rimpels gaat zichtbaar verminderen en de huid ziet er jong en stralend uit. Aanbevolen als kuur van drie behandelingen of eens in de maand om de huid in conditie te houden.

€82

Age repair verzorging

Deze behandeling is een combinatie van technologie en exclusieve bewegingen en zorgt voor een zichtbare verbetering van de tekenen van veroudering. In de behandeling Age repair wordt er gebruikt gemaakt van vitamine C en 56 cellulaire werkstoffen die zorgen voor een effectieve regeneratie van de celactiviteit en voor revitalisatie van de huid. Na de behandeling is de huid steviger, rimpels en fijne lijntjes zijn gladgestreken, de pigmentvlekken zijn zichtbaar verminderd en het gezicht straalt als nooit tevoren.

€85

PhytOxygene

PhytOxygene is een ontgiftende zuurstofbehandeling van Mary Cohr en heeft zowel een zuiverende als egaliserende werking en zorgt voor toename van glans.

60 minuten genieten en weg met die doffe huid!

De behandeling begint met de phyto exfoliator, een exfoliërende gel met plantenextracten. Vervolgens zorgt het pro-oxygene masker dat huid een zuurstofboost krijgt en gezuiverd wordt. De behandeling wordt afgesloten met een ontspanningsmassage van essentiële oliën.

€80
CatioLift

De Catiolift gelaatsverzorging verjongt de gelaatstrekken door spierstimulatie.
Deze verzorging vertrekt van de Catiovital verzorging, waar als extra’s spierstimulatie en een liftende massage bijkomen.
Resultaat: de gelaatstrekken worden spectaculair gelift en de kaaklijn wordt verfraaid.

€90
Catiovital
"dubbele ionisatie"

De Mary Cohr startbehandeling met het speciaal CatioVital apparaat, Zoveel meer dan een traditionele schoonheidsbehandeling waarbij de huid zijn tekortkomingen terug gaat vinden. Ingrediënten die de huid hard nodig heeft worden tot in de diepte gesluisd. Omdat de verschillende serums kunnen insluizen is deze behandeling helemaal op de behoefte van de klant afgestemd.

Een warmte masker met sauna effect verweekt de huid en zorgt er voor dat de actieve ingrediënten goed kunnen doordringen in de huid. Onzuiverheden worden makkelijk verwijderd en de huid is fris en schoon tot in de diepte.

De huid ziet er weer als nieuw uit en straalt van gezondheid en energie.

Deze behandeling kan 1 maal per maand worden gedaan of in een kuur van 3 weken waarbij ieder week een behandeling wordt gegeven

€70

Kwaliteit

Bij ons kiest u uit een zorgvuldig gekozen assortiment van kwaliteitsartikelen.

Tevredenheid

Bij ons staat uw tevredenheid centraal. 100% tevreden klanten is waarvoor wij gaan

Snelle levering

Wij staan garant voor een correcte levering. Uw bestelling, steeds tijdig geleverd.

Expertise

Onze experts staan steeds klaar met advies of om op al uw vragen te beantwoorden